Bourbon Barrel-Aged Stout Lees meer.
"Omdat we dit jaar nostalgisch waren, doken we in onze Bourbon County-kluis en haalden een iconisch recept tevoorschijn. In 2013 brachten we "Backyard Rye" uit en onze senior innovation manager Mike Siegel plukte met de hand moerbeien van bomen op een steenworp afstand van ons Goose Island Barrel House in Chicago. Geïnspireerd door die eerste release en door zijn eigen jeugdherinneringen aan het plukken van fruit in zijn eigen achtertuin, ging Mike aan de slag met de Bourbon County Backyard Stout van dit jaar.
Deze op vat gerijpte stout werd eerst minstens een jaar gerijpt in bourbonvaten en vervolgens afgewerkt en gemengd met moerbeien, boysenbessen en marionbessen. Elke toevoeging van bessen draagt bij aan zijn eigen onderscheidende smaakprofiel, waarbij sommige zoetheid toevoegen en andere zuurheid en complexiteit bieden. Een voorproefje van het verleden, deze imperial stout is een uitgebalanceerde en genuanceerde combinatie van vers fruit, vanille en chocolade."