Helles Bier Alkoholarm Lees meer.
Voor de Heinzlein gebruiken ze de beste aromahop uit Spalt bij Neurenberg. Een grotere hoeveelheid ervan wordt gebruikt in het brouwproces van Heinzlein.
Echt Bambergs brouwvakmanschap, een eeuwenoude traditie en nauwelijks alcohol: dat zijn de ingrediënten die Heinzlein zo bijzonder maken. Ook vroeger was Heinzlein een vast onderdeel van de Bambergse bierscene en een populaire dorstlesser. Nu is het bier na een lange pauze weer terug en wordt het opnieuw gebrouwen volgens het oude originele recept.
Met Heinzlein keert een oude inwoner van Bamberg terug naar huis. Gebrouwen met het beste Bambergse brouwwater en de fijnste aromatische hoppen, heeft Heinzlein alles wat een goed biertje nodig heeft. En dat alles met een alcoholpercentage van slechts 0,9%. De sterke hopnoot, de sprankelende frisheid en het lage alcoholpercentage maken Heinzlein tot de ideale dorstlesser voor iedereen die meer wil: meer genieten, meer smaak en meer van de dag.